Maailmalla jylläävän koronavirus pandemian vuoksi olemme päättäneet tehdä muutoksia myös ensi kesän Saariselkä MTB Stagesiin.

Olemme vielä tällä hetkellä varsin luottavaisia sen puolesta, että pystymme järjestämään Saariselkä MTB Stagesin vallitsevasta tilanteesta huolimatta suunnitellusti elokuussa.

Koska suuri osa alkukesän kisoista on jo jouduttu perumaan, olemme päättäneet pienentää vahinkoa, ja tarjota kaikille meidän osallistujille enemmän ajettavaa. Näin ollen Saariselkä MTB Stages 2020 järjestetään 10-päiväisenä etappikisana 25.-35.8.2020. Pidämme kaikki vanhat ilmoittautumiset voimassa, ja osallistumismaksu ei tule nousemaan tämän muutoksen johdosta. Tänä vuonna Saariselän tuntureilla saakin ajaa niin sanotusti koko rahan edestä!

Myös kansainvälisessä pyöräily unionissa UCI:ssa on herätty siihen huoleen, että suuri osa myös UCI-luokitelluista alkukesän kisoista on peruttu tai siirretty. Meiltä onkin Suomen Pyöräilyn kautta tiedusteltu mahdollisuutta järjestää väliin jääviä UCI marathon seriesin osakilpailuja. Olemme tästä mahdollisuudesta erittäin otettuja, ja näin ollen etapit 1. ja 10. tulevat olemaan osana UCI marathon seriesiä!

Meillä on jo hyvä suunnitelma uusista etapeista, mutta pääsemme varmistamaan reittilinjaukset vasta lumien sulattua. Tiedossa on kuitenkin, että tällä kertaa osallistujille on tarjolla monipuolisempia matkoja aina aika-ajosta eliminaattoriin.

Tiedostamme myös, että kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua kisaan kaikkina kymmenenä päivänä. Tämän vuoksi lopputuloksiin lasketaan jokaiselta osallistujalta viisi parasta kisaa. Kisan tarkemmat säännöt ja pisteenlaskujärjestelmä julkaistaan kevään aikana.

Koska emme missään nimessä halua, että kenenkään osallistuminen jää kiinni majoituksen hinnasta, myös Saariselän Keskusvaraamo on päättänyt tehdä osallistujille spesiaalin kisatarjouksen. Osallistujat saavat nettikaupastamme majoituksen tapahtumaan 10 päivän ajaksi 3 päivän hinnalla, koodilla APRIL1. Jos olet jo varannut majoituksesi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tervetuloa Saariselälle jälleen elokuussa!

 

Jos olet lukenut jo tänne asti, ja luulet edelleen että tämä päivitys on totta, haluamme muistuttaa sinua, että älä ikinä koskaan usko mitään, mitä koemme tarpeelliseksi tiedottaa 1.4.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s