Tavoitteenamme on järjestää Saariselkä MTB Stages suunnittelun mukaisesti 21.-23.8.2020.

Suomen hallituksen nykyisten linjausten ja voimassaolevien rajoitustoimien valossa näemme Saariselkä MTB Stagesin järjestämisen mahdolliseksi elokuun lopussa. Meillä on kova halu ja vankka motivaatio saada Saariselkä MTB toteutumaan, ja olemme valmiita tekemään tarvittavat toimenpiteet, jotta tapahtuma on turvallinen kaikille osapuolille.

Suomen hallitus on luvannut päätöksiä loppukesän tapahtumia koskevista rajoitustoimista kesäkuun aikana. Tämän vuoksi emme vielä pysty takaamaan tapahtuman toteutumista, vaan meidän pitää odottaa myös kesäkuun uusien linjausten julkaisemista. Päätämmekin lopullisesti tapahtuman järjestämisestä viimeistään 1.7.2020. Jos asia ratkeaa jo kesäkuun aikana, tiedotamme asiasta jo aiemmin. Tämän hetkisen tilanteen valossa olemme kuitenkin optimistisia tapahtuman toteutumisen suhteen, emmekä peru tapahtumaa ellei elokuun rajoitustoimet kiellä tapahtuman järjestämistä.

Vaikka pystyisimmekin järjestämään Saariselkä MTB:n elokuussa, joudumme muokkamaan kisan aikataulua ja ohjelmaa tilanteeseen sopivaksi. Tulemme julkaisemaan päivitetyn ohjelman ja ohjeita kilpailijoille viimeistään 1.7.2020.

Ilman koronaakin tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu 400 osallistujaan. Tapahtuman ilmoittautuminen on auki täällä.

Saariselkä MTB Tiimi toivottaa kaikille pyöräilyihmisille oikein hyvää alkavaa kesää! Muistetaan käydä lenkillä, sillä eiköhän me taas elokuussa ajella Saariselän tuntureilla!