Suomessa asteittan höllentyvien koronarajoitusten myötä voimme iloisin mielin tiedottaa, että Saariselkä MTB Stagesia ei peruta! Tapahtuma järjestetään alkuperäisenä ajankohtana 21.-23.8.2020.

Tapahtuman aikatauluun tullaan tekemään muutoksia, joista tiedotetaan heinäkuun aikana. Vaikka pieniä muutoksia on luvassa, Saariselän upeat tunturipolut, ajokavereiden kanssa kisailu ja tapahtuman lämmin ilmapiiri ovat ennallaan. Joka tapauksessa pidämme huolen, että kaikki valtiovallan asettamat rajoitukset toteutetaan, ja osallistujien sekä henkilökunnan turvallisuudesta pidetään huoli kaikissa tilanteissa.

Saariselkä MTB Stagesin kilpailunjohtaja Reima Idström tiivistää koko tiimin ajatuksia tapahtuman järjestämisestä seuraavasti:

”Haluamme nähdä asian niin, että urheilulla on mahdollisuus luoda ihmisille toivoa vaikeinakin aikoina. Urheilu voi myös toimia yhteiskunnassa suunnannäyttäjänä kohti koronan jälkeistä aikaa. Olemme antaneet osallistujillemme lupauksen tapahtuman järjestämisestä. Kun koronarajoitukset eivät estä tapahtuman järjestämistä, koemme velvollisuudeksemme toteuttaa tapahtuma suunnitelmien mukaan. Olemme sen osallistujillemme velkaa.”

Saariselkä MTB Stagesin osallistujakiintiö on 400 etappikisan osallistujaa. Ilmoittatuminen on auki osoitteessa https://my.raceresult.com/143428/?lang=fi.

Huomaathan, että jos haluat varmuudella saada Saariselkä MTB paitasi tapahtuman aikaan elokuussa, sinun pitää ilmoittautua 30.6. mennessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s