Aikataulu

Tapahtuman aikataulu löytyy täältä. Huomatkaa erityisesti 18v junnujen vaihtuvat lähtöajat!

Toivomme myös, että kaikki osallistujat pyrkivät välttämään ruuhkaiset tilanteet aina kun se on mahdollista. Esimerkiksi torstaina kisakanslian ruuhkaisin hetki on heti avaamisen jälkeen klo 15. Ruuhkaisissa tilanteissa, esimerkiksi kisakansliassa torstaina, ei ole ollenkaan hassumpi idea pitää hengityssuojainta, jos sellainen on.

Koronaohjeet

Koronaohjeet voit käydä kertaamassa täältä.

Koronatilanteen kehittyminen on nyt jokaisen meidän omissa käsissä. Omalla toimillamme voimme tehdä tapahtumasta meille kaikille turvallisen. Meillä jokaisella on asiassa vaikutusmahdollisuus. Pidetään se mielessä!

Kisakeskus ja kisakanslia

Kisakeskus sijaitsee Siula-talon pihalla, ja kisakanslia Siulan 1. kerroksessa. Siulan osoite on Kelotie 2.

Kisakanslia on auki:
to klo 15-20
pe klo 9 alkaen
la ja su klo 8 alkaen

WC:t, suihkut ja pukuhuoneet

WC:t sijaitsevat Siulassa. Koronan vuoksi kilpailijoille ei valitettavasti ole pukuhuoneita tai suihkumahdollisuutta.

Lähtö

Lähtö tapahtuu neutraalilähtönä etuauton perässä. Etuautoa ei saa missään nimessä ohittaa.

Huolto

Jokaisella etapilla on vähintään kaksi huoltopistettä. Huoltopisteiden tarjonta on tänä vuonna tavallista suppeampi. Jokaisella pisteellä on kuitenkin tarjolla vettä, PULS urheilujuomaa ja banaania.

Kuljetamme huoltopisteille myös osallistujien omia juomapulloja. Juomapullojen pitää olla tunti ennen ensimmäistä lähtöä valmiina maalihuollon teltalla. Kirjaa omaan pulloosi nimesi ja numerosi. Tyhjät pullot tuodaan takaisin maalihuollon teltalle kisan jälkeen.

Merkinnät

Reitit on merkitty etapin numeron mukaisilla nuolilla. Aiemmista vuosista poiketen merkkausnarua on käytetty vain sellaisissa kohdissa, jossa polku tai risteys on epäselvä.

Koska alueella on runsaasti muita liikkujia, risteyksiä ei ole suljettu nauhalla.

Juniorireitit: Juniorireittien risteykset on merkitty punaisin nuolin. 18-vuotiaiden kolmannen etapin oikaisu on merkitty sinisin nuolin.

Jokainen osallistuja on itse velvollinen seuraamaan reittimerkintöjä.

Palkitseminen

Jokaisessa sarjassa palkitaan kolme parasta kunkin etapin lopputuloksien mukaan ja kolme parasta kokonaiskilpailussa. Jos sarjassa on alle kolme osallistujaa, pidämme oikeuden yhdistää sarjoja. Junnusarjoissa kokonaistuloksissa palkitaan kaikki osallistujat.

Yksittäisten etappien palkinnot jaetaan aina heti, kun kunkin sarjan kolme parasta on tullut maaliin.

Ensiapu

Ensiapu päivystää kisakeskuksessa.

Ensiavun yhteyshenkilö lievissä loukkaantumisissa: Tiina Idström 0505858008

Vakavissa loukkaantumisissa soita aina 112. Harkitse myös 112-sovelluksen lataamista puhelimeesi.

Säännöt

  • Maaston roskaaminen on ehdottoman kiellettyä! Jokaiselle huoltopisteelle on mahdollista jättää roskia. Roskat saa huoltopisteellä tiputtaa myös maahan huoltopisteen alueelle. Kilpailun johdolla on mahdollisuus antaa aikarangaistuksia maaston roskaamisesta!
  • Polkujen leventäminen, eli teknisten tai märkien kohtien kiertely, on niin ikään ehdottomasti kiellettyä. Aja siis aina polun keskikohtaa! Kilpailun johdolla on mahdollisuus antaa aikarangaistuksia polkujen ulkopuolella ajamisesta!
  • Kilpailijoiden tulee kaikissa tilanteissa noudattaa liikennesääntöjä. Vaikka tien ylityksissä on liikenteenohjaajat, osallistujat ovat silti velvollisia tarkkailemaan liikennettä myös itse.
  • DUO-sarjassa joukkueen jäsenten tulee olla kaikissa tilanteissa puhe-etäisyydelle toisistaan. Pariaan saa auttaa kaikilla mahdollisilla tavoilla.
  • Jos osallistuja keskeyttää jonkin etapeista, saa hän osallistua seuraavan päivän etapille. Tällöin hän saa tuloksen yksittäisiltä etapeilta, mutta ei kokonaiskilpailusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s