Outdoor Expert Saariselkä ja Pirellin renkaita Suomessa edustava OneSport ovat sopineet yhteistyöstä Saariselkä MTB Stagesiin liittyen. Pirellin renkaat ovat olleet Saariselkä MTB Tiimin ankarassa testissä jo liki kaksi vuotta, ja renkaat on todettu Saariselän maastoissa kestäviksi, pitäviksi ja rullaaviksi.

Kuten me kaikki tiedämme, erityisesti renkaiden kestävyys joutuu Saariselän maastoissa kovaan koetukseen. Kahden kesän kokemuksella voimme lämpimästi suositella Pirellin renkaita kaikille, joilla ei kiinnosta renkaan paikkaaminen Kaunispäällä, Palopäällä, Kiilopäällä, Ahopäällä, Kulmakurussa tai Raututunturissa. Tulemme julkaisemaan kesän aikana Pirelli rengassuosituksia Saariselkä MTB Stagesille. Pysykäähän kuulolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s