Keväällä tulipalossa tuhoutuneen K-Market Kuukkelin muutettua Kauppakeskus Siulaan, olemme joutuneet kevään ja kesän aikana etsimään Saariselkä MTB:lle uutta kisakeskusta.

Uusi kisakeskus sijaitsee Saariselän keskustassa Santa’s Hotel Tunturin tapahtumatorilla. Uudesta kisakeskuksesta löytyy kaikki tapahtuman kannalta tärkeät toiminnot; kisakanslia, ruokailu, saunatilat ja majoitus.

Aluksi olimme kovasti harmissamme vanhan kisakeskuksen menetyksestä, mutta tälläkin kertaa epäonnesta seurasi lopulta pelkkää hyvää. Uskomme, että uusi kisakeskus tulee parantamaan osallistujien palveluita merkittävästi. Odotamme jo innolla uusien oheistapahtumien suunnittelua yhdessä Santa’s Hotel Tunturin kanssa.

Kisakeskuksen muutto vaikuttaa luonnollisesti jonkin verran tapahtuman reitteihin erityisesti etappien alkujen ja loppujen osalta. Esimerkiksi legendaarinen ”Suomen märin loppusuo” jää pois kisareiteiltä. Päivitämme karttoja kesä-heinäkuun aikana.

Tsekkaa Santa’s Hotel Tunturin majoitustarjous Saariselkä MTB Stagesille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s