Uutiset

2018 reittien GPX-tiedostot!

Saariselkä MTB Stagesin 2018 etapit on koeajettu! Pienien reittimuutosten vuoksi etappikisan kokonaispituus on lähes tarkalleen 180km, ja etappien pituudet ovat 53km, 77km ja 50km. Tällä hetkellä kaikki reitit ovat kuivemmassa kunnossa kuin vuosiin, ja myös Tolosjoen ylityksessä on vettä vähemmän kuin parina viime kesänä. Suurimmat muutokset tehtiin ensimmäisen etapin reittiin. Nyt reitti käy Kulmakurussa ja … Continue reading 2018 reittien GPX-tiedostot!

Kärcher pesee pyörät Saariselkä MTB:ssä!

Kärcher Suomi liittyy Saariselkä MTB:n tukijoukkoihin! Nyt ei haittaa vaikka säänherra tarjoilisi kaatosadetta ja jäämeren tuulta! Saariselkä MTB:n uusi yhteistyökumppani Kärcher tuo nimittäin paikan päälle oikein kunnon repertuaarin pyörien ja kuskien etappien jälkeiseen pesuun! Jos Kärcherin tuotteet eivät jostain syystä ole vielä tuttuja sinulle, niin käyppä kurkkaamassa lisätietoja heidän tuotteistaan täältä. Kärcheriltä löytyy juuri pyörien … Continue reading Kärcher pesee pyörät Saariselkä MTB:ssä!

Saariselkä MTB ja BORN yhteistyöhön

BORN Superior Spors Care on Saariselkä MTB:n uusi yhteistyökumppani ja juomatoimittaja! Vaikka BORN saattaakin olla monille suomalaisille vielä tuntematon tuote, sillä pitkät perinteet erityisesti pyöräilyssä. Viime vuosina tuotekehitystä on tehty yhdessä muun muassa ammattilaistiimi Sunwebin kanssa. Olemme päässeet jo kisakonttorissa testailemaan tuotteita, ja kokemukset ovat hyviä. Tuotteet maistuvat hyvältä ja sopivat myös herkkävatsaisille. Lisätietoa tuotteista … Continue reading Saariselkä MTB ja BORN yhteistyöhön

Talkoilemaan Saariselkä MTB:hen?

Mitään urheilutapahtumia ei ole mahdollista järjestää ilman talkootyötä. Meillä Saariselällä talkoolaiset muun muassa pitävät huoltopisteitä reitin varrella ja maalissa ja ohjaavat liikennettä. Talkoolaisia ei ole ikinä liikaa. Haluaisitko sinä tulla mukaan pieneen ja pippuriseen tiimiimme? Et tarvitse mitään erityistaitoja - riittää että tulet paikalle. Tarvitsemme apuasi ainakin huoltopisteille, kisakansliaan ja liikenteen ohjaukseen. Talkoopäivän päätteeksi pääset … Continue reading Talkoilemaan Saariselkä MTB:hen?

Muutoksia etappikisan reitteihin!

Olemme tehneet muutoksia Saariselkä MTB Stagesin reitteihin! Pääset tutustumaan muutoksiin täällä! Reittien yksittäinen suurin muutos tehtiin ykkösetappiin. Viime vuoden kokemuksien perusteella opimme, että 200km on vähän liian paljon kolmeen päivään meidän rankoissa maastoissa. 🙂 Ja koska viime vuonna ette päässeet ylittämään Tolosjokea, niin tänä vuonna joki kahlataankin läpi kahteen kertaan! Toinen isompi muutos tehtiin kolmosetappiin. … Continue reading Muutoksia etappikisan reitteihin!